Проблемът с енергетиката е заради газа. Води се безумна война срещу

...
Проблемът с енергетиката е заради газа. Води се безумна война срещу
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Води се безумна война срещу енергетиката

" Проблемът с енергетиката е поради газа. Води се безумна война против енергетиката. Европа е затисната от Съединени американски щати, Китай и Русия. За да излезем от клопката би трябвало да се издърпаме за косата като барон Мюнхаузен ", разяснява пред Българска национална телевизия ръководителят на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов. Той напомни, че преди избори доста се дава обещание. 

" Най-много се лъже по време на избори и по време на война. След това идва грубата действителност ", добави Манолов.

По отношение на предлагането на Европейски Съюз за таван на цените на горивата и други съществени артикули, Манолов счита, че това опонира на главните пазарни правила. Той даде образец с производството на електричество.

" Производството на ток от разнообразни източници има друга себестойност. Когато ние продаваме ток, ние ще връщаме част от средствата, които получаваме на този на който продаваме. Това е неуместно ", добави ръководителят на синдиката. Според него обезщетенията, които бяха давани поради енергийната рецесия нямат нищо общо с пазара.

Манолов разяснява и тематиката за минималната работна заплата. Той посочи, че без подозрение тя би трябвало да се усили поради растящата инфлация. Той означи, че минималната пенсия и минималната заплата би трябвало взаимно да се обвържат в някакво съответствие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР